• Sähköpostin välityksellä voimme keskustella ja lähettää jopa kuvia osista jotka kiinnostavat.
  • Suosittelemme kaikissa yhteydenotoissa käyttämään sähköpostia - Vastaamme 100% varmuudekka kaikkiin sähköposteihin arkisin 24 h sisälla jos olemme sellaisen saaneet.
    (Jos mitään ei kuulu s-posti ei ole tullut perille tai jäi roskapostikorissa.)

Ohjeet:

Kun lähetät tiedustelun tai tilauksen sähköpostilla laita riittävästi tietoa laitteesta johon olet tilaamassa osia.

Tiedustelu:

Tiedot tyyppikilvestä:

1. Yamaha 20hv
  2. Sarjanro: 6A9-250820
  3. 2-sylinterinen, sähköstartilla

1. onko saatavana potkuria 13" nousulla?

2. sopiiko PA-pumppu REC692-24410-00 (https://www.marineparts.fi/varaosat/var-peramoottorit/vp-yamaha/vpy-moottorin-osia/vpym-tuotteet/polttoainepumppu-yamaha-25-85-hv-rec692-24410-00/) kyseiseen koneeseen?

T:

Raimo Kalastaja
   Keskuskatu 10
   20200 TURKU